Optimaal servicegericht vastgoedbeheer

Wie zijn wij?

Verritus staat voor:

Wij onderscheiden ons door optimale servicegerichtheid. Deze servicegerichtheid dient zowel door u als vastgoedbezitter als door de huurder te worden ervaren. Onze medewerkers verplaatsen zich continu in u als vastgoedbezitter, maar ook in de positie van de huurder.

Verritus ontzorgt op een hoogwaardige en klantvriendelijke wijze en voert het totale vastgoedbeheer uit. Kenmerkend zijn de drie processen van huurderanalyse, technisch beheer en administratie.

Verritus neemt zo voor u het gehele proces uit handen, waarbij wordt voldaan aan alle wet- en regelgeving. Door onze werkwijze bent u verzekerd dat uw vastgoed in goede staat blijft verkeren.

Missie en visie

Verritus beheert vastgoed door excellente dienstverlening. Onze klanten, vastgoedeigenaren en huurders in de particuliere en zakelijke markt, worden op hoogwaardige en klantvriendelijke wijze volledig ontzorgd.

Door een toename in vastgoedbezit, is er een behoefte om ontzorgd te worden in relatie tot dit bezit. Private vastgoedeigenaren vinden het rendement in dit vastgoed prettig, maar willen hier geen zorgen over hebben. Hier voorzien wij in, door excellente dienstverlening. Vanuit het gedachtegoed ‘Goed is nooit goed genoeg’ wordt gestreefd naar die dienstverlening die ervoor zorgt dat onze klanten altijd onze klanten willen en zullen blijven.

verritus-vastgoedbeheer-onderhoud

Verritus onderscheidt zich door optimaal servicegericht vastgoedbeheer.